Codi de descompte per la tarja turística d’Estocolm

Si vas de viatge a Estocolm i vols comprar la tarja turística Go City Stockholm pots estalviar-te diners de dues maneres que t’explico en aquest breu article.

Una és fent ús dels descomptes que sovint apareixen a la pàgina web oficial. Aquests descomptes et permetran estalviar entre un 10 i un 15% si compres la teva Go City Stockholm durant els dies quan estan disponibles.

Go City Stockholm

Si no trobes cap descompte per les dates quan viatges a Estocolm pots fer servir el meu codi promocional que té un descompte del 5% en el preu de la targeta de turisme. El codi és AFFGOALL i l’has d’introduir quan compris la tarja online. Recorda que la targeta és vàlida durants els mesos següents.

Aquest mateix codi de descompte el pots aprofitar per comprar la Go City Gothenburg Pass per visitar més de 30 atraccions i museus de Göteborg així com per la Go City Helsinki Card si estàs planejant viatjar a la capital finlandesa potser amb un creuer des d’Estocolm.

Pots llegir aquest article per trobar més idees per trobar altres maneres d’estalviar durant la teva estància a Estocolm.*

* aquest article de moment només està disponible en espanyol

Booking.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *