Is Skansen inbegrepen in de toeristenkaart van Stockholm?

Skansen is het grootste openluchtmuseum van Scandinavië. Het is een van de grootste toeristische attracties in Stockholm en wordt jaarlijks door meer dan 1,5 miljoen mensen bezocht. Als je naar Stockholm reist, is Skansen zeker een van de plekken om te zien.

Elke keer als ik naar Stockholm ga, ongeacht het seizoen van het jaar, probeer ik naar Skansen te gaan, vooral als er een specifieke viering is zoals Pasen, de Zweedse nationale feestdag, Midsommar of Kerstmis.

In dit bericht schrijf ik over de prijzen en verschillende manieren om een ​​toegangsbewijs voor Skansen te kopen.

Hazeliusporten in Skansen, Stockholm
Foto: Jonathan Lundkvist

Normale ticketprijs naar Skansen

De toegang is niet bijzonder goedkoop, aangezien het in 2023 tussen SEK 70, ongeveer € 7 voor kinderen van 4 tot 15 jaar, en SEK 245, ongeveer € 22, voor volwassenen kost. Vandaar het belang om te weten of u gratis toegang kunt krijgen tot Skansen door de toeristenkaart Go City Stockholm te kopen.

Dit is geen gemakkelijke taak, want afhankelijk van de entiteit die de toeristenkaart verstrekt en de gemaakte afspraken, kan de toegang al dan niet gratis zijn.

Gratis toegang tot Skansen met de toeristenkaart

Goed nieuws! Dit jaar heeft Skansen een gratis toegangsbewijs inbegrepen bij de Go City Stockholm-kaart. Dit was niet altijd het geval, maar onlangs is Skansen, een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden op het eiland Djurgården, onderdeel geworden van de opgenomen attracties.

Het kan voor u interessant zijn om een ​​bijgewerkte lijst te bekijken met de rest van de musea en attracties die op de toeristenkaart zijn inbegrepen. En als je al hebt besloten dat je Skansen wilt bezoeken, kun je mijn kortingscode gebruiken om de kaart te kopen.

Boek goedkope accommodatie in Zweden hier

Booking.com

Over Israel Úbeda

Voormalig persvoorlichter bij VisitSweden, de Zweedse nationale toerismeorganisatie in Spanje. Reizend naar Zweden sinds 2002 en soms woonachtig in het land. Een paar jaar geleden besloot ik dat anderen op deze pagina meer te weten konden komen over Zweedse toeristische bestemmingen, de taal en de samenleving. Welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *