Promotiecode om uw Go City Stockholm te kopen

Als u van plan bent om de Go City Stockholm toeristenkaart te kopen en wat geld wilt besparen wanneer u deze online koopt, zijn er twee opties beschikbaar die nuttig kunnen zijn.

De eerste optie is om gebruik te maken van de kortingen die beschikbaar zijn op de officiële website. Met deze kortingen krijg je 10% korting en soms zelfs 15% korting op de oorspronkelijke prijs als je het koopt op de dag of periode dat ze actief zijn.

Go City Stockholm

Als er geen kortingen beschikbaar zijn in de buurt van de datum waarop u naar Stockholm reist , kunt u mijn promotiecode SPRING23 gebruiken waarmee u 10% korting op uw Go City Stockholm kunt besparen.

Deze kortingscode kan ook worden gebruikt als u de Go City Gothenburg Pass koopt om meer dan 30 attracties en musea in Göteborg te bezoeken, evenals voor de Go City Helsinki voor het geval u van plan bent de hoofdstad van Finland te bezoeken tijdens een cruise vanuit Stockholm.

Tenslotte, vergeet niet mijn artikel te lezen over tips en trucs om geld te besparen* (in Engels) tijdens het reizen naar Stockholm.

Boek goedkope accommodatie in Zweden hier

Booking.com

Over Israel Úbeda

Voormalig persvoorlichter bij VisitSweden, de Zweedse nationale toerismeorganisatie in Spanje. Reizend naar Zweden sinds 2002 en soms woonachtig in het land. Een paar jaar geleden besloot ik dat anderen op deze pagina meer te weten konden komen over Zweedse toeristische bestemmingen, de taal en de samenleving. Welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *