Promotiecode om uw Go City Stockholm te kopen

Als u van plan bent om de Go City Stockholm toeristenkaart te kopen en wat geld wilt besparen wanneer u deze online koopt, zijn er twee opties beschikbaar die nuttig kunnen zijn.

De eerste optie is om gebruik te maken van de kortingen die beschikbaar zijn op de officiële website. Met deze kortingen krijg je 10% korting en soms zelfs 15% korting op de oorspronkelijke prijs als je het koopt op de dag of periode dat ze actief zijn.

Go City Stockholm

Als er geen kortingen beschikbaar zijn in de buurt van de datum waarop u naar Stockholm reist , kunt u mijn promotiecode AFFGOALL gebruiken waarmee u 5% korting op uw Go City Stockholm kunt besparen.

Deze kortingscode kan ook worden gebruikt als u de Go City Gothenburg Pass koopt om meer dan 30 attracties en musea in Göteborg te bezoeken, evenals voor de Go City Helsinki voor het geval u van plan bent de hoofdstad van Finland te bezoeken tijdens een cruise vanuit Stockholm.

Tenslotte, vergeet niet mijn artikel te lezen over tips en trucs om geld te besparen* (in Engels) tijdens het reizen naar Stockholm.

Boek goedkope accommodatie in Zweden hier

Booking.com

Over Israel Úbeda

Sinds 2002 reis ik naar Zweden en woon ik soms zelfs in het land. Enige jaren geleden besloot ik mijn liefde voor het land en de toeristenbestemmingen hier te delen. Welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *