Sobre l’autor del blog de Suècia

Hej i benvingut a la meva pàgina web sobre Suècia! Em dic Israel i sóc de Terrassa. Sempre m’han interessat els idiomes i els viatges i parlo català, espanyol, anglès, suec, hongarès i alemany. També n’he estudiat o estic estudiant d’altres com el japonès, el xinès, el romanès, el suahili o l’indonesi.

L’any 2008 vaig començar a escriure a sweetsweden.com sobre Suècia. Avui hi ha més de 900 articles en espanyol sobre viatges i turisme a Suecia així com sobre l’idioma o la cultura del país. Fa més de 15 anys que viatjo sovint a Suècia i fins i tot hi he viscut en un parell d’ocasions. Durant 8 anys he viatjat a Suècia acompanyant periodistes perquè coneguessin el país i n’escriguessin. També he ajudat a moltíssims lectors a planejar les seves vacances a Suècia o escapades a Estocolm, Göteborg, Malmö o Lapònia.

Amb el temps vull anar traduint els articles al català i creant-ne de nous. Mentres ho vaig fent no dubtis a fer-me arribar les consultes que tinguis i faré tot el possible per ajudar-te.

Booking.com

2 Comments

 1. Hola Israel,
  Em dic Anna i sóc de Barberà del Vallès. Fa temps que mirem de fer un viatge per anar a veure Aurores boreals, però la veritat és que resulta caríssim. Hem vist que parlaves d’anar 4 dies a Kiruna amb 90degreesnorth. Estem mirant vols i combinacions i no sabem com fer-ho ben bé perquè ens suposa sortir un dia abans o tornar un dia després. Per tant, més de 4 dies i per tema econòmic i laboral, se’ns complica. Podries ajudar-nos i explicar-nos quines són les opcions que tenim?
  Moltes gràcies.

  • Hola Anna,
   Abans de la pandèmia per arribar a Kiruna s’havia de fer estada una nit en algun altre lloc. Almenys via Estocolm era així. La tornada amb Norwegian sí que es podia fer el mateix dia.
   Es per l’agost o per l’hivern 2021/2022?

   El ARN (Estocolm) – KRN (Kiruna) amb Norwegian continua existint. El que no veig ara es la connexió amb Barcelona.
   També sé que a partir del desembre hi haurà un vol setmanal directe (els dissabtes) de Stuttgart (STR) a Kiruna (KRN) amb Eurowings que sortirá a les 14:50 d’Alemnaya així que s’hi podria arribar abans a Stuttgart des de BCN.

   Amb el COVID i la desaparició de rutes i freqüències s’ha complicat tot una mica més.
   Si saps més o menys les dates ho podem mirar amb més detall.

   Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *