Sobre l’autor del blog de Suècia

Hej i benvingut a la meva pàgina web sobre Suècia! Em dic Israel i sóc de Terrassa. Sempre m’han interessat els idiomes i els viatges i parlo català, espanyol, anglès, suec, hongarès i alemany. També n’he estudiat o estic estudiant d’altres com el japonès, el xinès, el romanès, el suahili o l’indonesi.

L’any 2008 vaig començar a escriure a sweetsweden.com sobre Suècia. Avui hi ha més de 900 articles en espanyol sobre viatges i turisme a Suecia així com sobre l’idioma o la cultura del país. Fa més de 15 anys que viatjo sovint a Suècia i fins i tot hi he viscut en un parell d’ocasions. Durant 8 anys he viatjat a Suècia acompanyant periodistes perquè coneguessin el país i n’escriguessin. També he ajudat a moltíssims lectors a planejar les seves vacances a Suècia o escapades a Estocolm, Göteborg, Malmö o Lapònia.

Amb el temps vull anar traduint els articles al català i creant-ne de nous. Mentres ho vaig fent no dubtis a fer-me arribar les consultes que tinguis i faré tot el possible per ajudar-te.

Booking.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *